Luk

Hos N.C. Nielsen er vi stolte af at kunne levere stærke løsninger til dansk vindmølleindustri og til andre virksomheder med heavy duty-behov. De tonstunge og svært håndtérbare transporter ses i stigende grad og stiller ekstreme krav til løftekapacitet, manøvredygtighed og teknisk snilde.

Der er tale om komplekse operationer, når vindmølledele skal flyttes fra punkt A til punkt B. Det kræver specialudstyr med stor præcision, sikkerhed og fleksibilitet. N.C. Nielsen samarbejder derfor tæt med en række aktører i vindmøllebranchen for at finde frem til de optimale transportløsninger.

Til vindmølleindustrien tilbyder vi specialbyggede Konecranes reachstackere fra 65 ton til 152 ton på krog, vores egenudviklede NCN 6500 towtractor til transport i produktionshaller og den fjernstyrede Mobile Gantry fra Combilift til transport af vindmøllevinger. Desuden byder vi ind med de modulopbyggede SPMT-trailere til meget forskellige heavy duty-transporter.

 • Verdens største reachstacker- og verdens stærkeste!

  N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige muligt, og denne gang har ingeriørerne bag fundet den korrekte formel til en reachstacker i den helt tunge ende. N.C. Nielsen kan nu tilbyde verdens største reachstacker, der kan løfte hele 152 ton på krogen.

  Se alt om verdens største reachstacker
  Verdens største reachstacker
 • Ræk ud efter råstyrkenReachstackere fra N.C. Nielsen

  Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden.

  Læs mere om vores verden af reachstackere
  Ræk ud efter råstyrken

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev