Luk

Lager, logistik og Linde. De tre begreber er uløseligt knyttet sammen. Hos N.C. Nielsen har vi gennem flere årtier haft fornøjelsen af at forhandle det verdenskendte tyske brand Linde. De sætter konstant nye standarder inden for produktkvalitet, sikkerhed, energioptimering, ydeevne og innovation.

Siden 1973 har N.C. Nielsen leveret over 50.000 truck til det danske marked. Sammen med Linde har vi kørt tæt parløb omkring lager- og logistikløsninger i alle brancher, alle størrelser og i alle afkroge af hele Danmark. Hver eneste orange-røde Linde truck er et bevis for indsatsen.

Med Linde i ryggen kan vi dække ethvert tænkeligt transportbehov inden for lager og logistik. Et komplet produktprogram af blandt andet Linde gaffeltruck, stablere, plukketruck, reachstackere og el-traktorer gør det muligt at finde en individuelt tilpasset løsning til din virksomheds logistikløsninger.

 • Lithium-IonKlar til et miljøvenligt valg?

  Hos N.C. Nielsen fremstiller vi vores egne Lithium-Ion batterier - Vi kan derfor levere en miljørigtig energikilde til alle typer maskiner.

  Læs mere om mulighederne med Lithium-Ion
  Lithium-Ion
 • CASES:kundehistorier fra den virkelige verden

  Vi er så glade for at kunne gøre en forskel hos vores kunder og fortæller gerne sammen med kunderne om hvordan vi sammen har effektiveret, sparret og udviddet.

  Se vores cases
  CASES:

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev