Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk
Pressemeddelelse Nu lancerer N.C. Nielsen det nyudviklede og innovative greb til reachtruck: Linde Multifunction Lever. Det ergonomiske greb gør betjeningen af reachtrucken mindre anstrengende, da operatøren nu har alle hovedfunktioner samlet i sin hule hånd og dermed udelukkende skal fokusere på at flytte gods sikkert, hurtigt og præcist.

Linde Multifunction Lever er skabt for at gøre arbejdslivet lettere for operatøren. Der stilles store krav til operatører af reachtruck på højlagre, i distributionscentre og i kølelagre, hvor der skal håndteres gods under udfordrende forhold. Nøglen til en mindre fysisk belastning er samspillet mellem menneske og maskine og her kommer Linde Multifunction Lever-grebet ind i billedet.

 

Formen på grebet er tilpasset den menneskelige anatomi, så der nærmest opstår en organisk forbindelse mellem operatøren og reachtrucken. Grebet giver en perfekt pasform til hænder af alle størrelser og medfører en afslappet håndtering med en god kropsholdning på armlænet. Kort sagt: Der er fuld kontrol over alle processer med minimal fysisk anstrengelse.

Det nye greb er designet til reachtruck i Linde 1120-serien, hvis væsentlige funktioner fremover kan betjenes med én hånd. Grebet rummer ikke blot frem-, tilbage-, hæve- og sænkefunktioner, men også mulighed for automatisk centrering af sideskift og vandret stilling af gaflerne. Det hele kan styres med lette fingertryk på grebet og dermed gøre lasthåndteringen betydeligt nemmere.

 

– Med det nye greb viser Linde endnu engang overlegen produktudvikling. Det multifunktionelle greb er udviklet i tæt samarbejde med førende forskere i arbejdsmiljø og Porsche-designere, så form og funktion går op i en højere enhed. Jeg er overbevist om, at dette bliver en ny standard inden for Linde greb og vil udbrede sig til andre maskintyper, udtaler Country Manager Lars Westmark fra N.C. Nielsen.

Linde Multifunction Lever vil indgå i Lindes produktprogram fremadrettet og kan eftermonteres på alle eksisterende Linde 1120 reachtruck.

Vil du vide mere?