Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen A/S har ansat Jesper Bech som salgschef til virksomhedens Linde-produktprogram.

Foruden selve salgsarbejdet skal Jesper Bech være en central nøgleperson i den fortsatte udvikling af N.C. Nielsen, og styrke virksomhedens position, som en af landets største og førende virksomheder indenfor salg af komplette løsninger, der matcher alle udfordringer inden for intern transport.

- Jesper Bech får ansvaret for styrkelsen af salget af nye Linde produkter, som tilbyder markedets bredeste og dybeste sortiment af logistikmaskiner og gaffeltruck med mere end 80 produktserier med op til 382 modelvarianter. Jesper Bech bliver dermed chef for virksomhedens Linde produkt- og distriktschefer samt backoffice-funktionen i salgsafdelingen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, og ser frem til, at vi som virksomhed kan udvikle vores position på markedet yderligere, udtaler adm. direktør Max H. Nielsen.

Jesper Bech har i en længere årrække været kommerciel direktør samt en del af ejerstrukturen i virksomhederne Jyden samt SKIOLD A/S, som opererer indenfor staldmekaniseringsbranchen. Efterfølgende har han understøttet sin omfattende erhvervserfaring med uddannelse indenfor kommerciel og strategisk virksomhedsadministration og ledelse.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dygtige og kompetente ansatte og kollegaer i en branche, som på nogle områder er forskellig fra mine tidligere erhvervserfaringer. N.C. Nielsen er jo et firma som er kendt og respekteret i landet og førende i sin branche, og jeg ser frem til at være med i arbejdet med at udvikle og styrke virksomheden i fremtiden, fortæller Jesper Bech, nyudnævnt salgschef hos N.C. Nielsen.

Jesper Bech bor i nærheden af Viborg med sin kone og deres 3 børn.

 

Vil du vide mere?