MØD OS PÅ TRANSPORTMESSEN 2021 I HERNING - 16.-18. SEPTEMBER - SE MERE HER

Luk
Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden. Vi har opbygget en mangeårig ekspertise inden for sværgods og løfter hele tiden overliggeren for maskinernes løftekapacitet, manøvreevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske formåen.

Enhver reachstacker fra N.C. Nielsen er individuelt tilpasset til de aktuelle opgaver og det omgivende arbejdsmiljø. De fås med løftekapaciteter på mellem 65 ton og 152 ton. De kan leveres med ekstraudstyr som krog, container åg, gafler eller jib – og desuden males i virksomhedens foretrukne farve. Sidst, men ikke mindst er førerens komfort sat i centrum med en række funktionelle detaljer inde i kabinen.
Hos N.C. Nielsen samarbejder vi med SMV Konecranes om reachstackerne. Vi har dermed fri adgang til verdens førende maskinmærke på området. Det tætte udviklingssamarbejde kommer vores kunder til gode i form af stærke løsninger, der bidrager til lavere levetidsomkostninger (TCO) og en bedre bundlinje. Vi leverer en samlet pakke med en funktionsdygtig reachstacker, teknisk dokumentation, specialudstyr, mulighed for testkørsel og en attraktiv service.

Velkommen til en verden af reachstackere.

 

Tro flytter bjerge. Vi flytter vindmøller og alt det andet

Hos N.C. Nielsen får vi flere og flere henvendelser omkring de helt tunge løft. Vi har eksempelvis leveret en række specialløsninger til den danske vindmølleindustri, hvor vindmølletårne og naceller skal løftes fra en blokvogn på stands på en oplagringsplads eller transporteres fra en industrihal til en anden. Naturligvis klarer reachstackerne også opgaver som fleksibel containerhåndtering på terminaler, flytning af tonstunge emner på skibsværfter eller transport på de travle forsyningsbaser i havnen.

Førerkomfort ud over alle grænser

Tag et kig ind i kabinen. Den er udformet med store og brudsikre vinduer, der giver optimal synlighed i alle retninger. Den har masser af plads og aflæggerplads. Den tilbyder overskuelige betjeningspaneler, der er placeret
bekvemt inden for rækkevidde. Kabinen kan skydes frem i vandret position, så føreren kommer helt tæt på operationen ude ved maskines front. Førersædet er ergonomisk udstyret. Kabinen kan tilmed udstyres med ekstraudstyr som fx bak-kamera. Slutteligt er der nedstigning på begge sider af maskinen.

Vælg en reachstacker fra N.C. Nielsen fordi:

• Høj driftssikkerhed
• Lav TCO (Total Cost of Ownership)
• Attraktiv tilbagebetalingstid
• Fleksible løft til en bred vifte af opgaver
• Velafprøvet og veldokumenteret produktkvalitet
• Individuelt tilpasset løsning
• Høj førerkomfort med godt udsyn, lavt støjniveau og masser af udstyr
• Fremtidssikrede og energioptimerede maskiner
• Avanceret dataindsamling

SE HVORDAN JUTLANDIA HAR GAVN AF 2 REACHSTACKERE SOM HVER KAN KLARE 85 TON

Specialtilpassede reachstackere i alle vægtklasser

Alle reachstackere leverer i top når det kommer til løftehøjde og kapacitet. Få et lille indblik i hvor stærke løftere vi kan levere.

Kom forbi til en stærk demonstration

Kontakt N.C. Nielsen på +45 99 83 83 83 eller mail info@nc-nielsen.dk allerede i dag og hør mere om de forretningsmæssige fordele ved en reachstacker. Aftal gerne et præsentationsmøde, hvor vi fortæller mere om mulighederne med netop disse maskiner – og oplev en testkørsel, hvor vi demonstrerer fremtidens teknologi på området.

SE ALLE VORES SPECIALBYGGEDE REACHSTACKERE

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om vores produktprogram af reachstackere, så kontakt endelig vores direktør Poul B. Nielsen.