Luk

N.C. Nielsen fokuserer stærkt på batteriområdet som en naturlig konsekvens af de konstante fremskridt inden for batteriteknologien og de øgede miljøkrav. Vi har beskæftiget os med el-truck og batterier i mere end 40 år og har fulgt udviklingen fra den første Linde el-truck og ved, hvad det drejer sig om.

Vi råder over komplette løsninger med alt inden for batterier og ladere fra nogle af verdens førende producenter. Samtidig kan vi tilbyde den nødvendige kapacitet og knowhow til at skræddersy effektive batteri- og ladeløsninger, der passer præcist til virksomhedens behov.
Det hele bakkes op af et landsdækkende servicetilbud, der øger udbyttet og levetiden af batterierne. 

NC Nielsen er eneforhandler af industribatterier fra TAB. Sortimentet dækker alle truckmodeller.
TABs teknologi sikrer batteriet en længere levetid og mere køretid på trucken. Det betyder mindre besvær, lavere driftsomkostninger og samlet en bedre investering.

 • Lithium-IonKlar til et miljøvenligt valg?

  Hos N.C. Nielsen fremstiller vi vores egne Lithium-Ion batterier - Vi kan derfor levere en miljørigtig energikilde til alle typer maskiner.

  Læs mere om mulighederne med Lithium-Ion
  Lithium-Ion
 • Verdens største reachstacker- og verdens stærkeste!

  N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige muligt, og denne gang har ingeriørerne bag fundet den korrekte formel til en reachstacker i den helt tunge ende. N.C. Nielsen kan nu tilbyde verdens største reachstacker, der kan løfte hele 152 ton på krogen.

  Se alt om verdens største reachstacker
  Verdens største reachstacker

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev