Luk
N.C. Nielsen magasinet Fornyet energi til fremtiden

Velkommen til N.C. Nielsen Magasinet og til et udvalg af spændende produktnyheder, lærerige kundecases og aktuelle inspirationshistorier fra logistikkens forunderlige verden. Glæd dig til at læse om innovative, bæredygtige, gennemtænkte og lønsomme løsninger til tidens interne logistik.

Tag med på reportage i den nye APM-containerterminal i Kalundborg. Her har vi leveret en samlet Heavy handling-løsning  med flere Konecranes reachstackere, en Terberg terminaltraktor, to Seacom-trailere og en Linde-gaffeltruck.

Oplev de mange Linde-specialløsninger i magasinet. Virksomheder i alle afkroge af landet får dækket deres ganske særlige transportbehov med Linde og utallige tilpasninger med ekstraudstyr.

Vindmølleindustrien er i vækst. Det mærkes i høj grad hos Valmont SM A/S i Hjordkær, der blandt andet fremstiller vindmølletårne i størrelse XL. Tårnene håndteres internt med to specialbyggede NCN 110 ton reachstackere, der er tilpasset helt præcist med forskelligt udstyr.

Hos N.C. Nielsen udvikler vi løbende nye teknologier. Her i magasinet fortæller vi mere om to teknologiske gennembrud, nemlig anden generation af både vores egenudviklede Lithium-ION batterier og vores selvkørende AGV-maskiner, der begge sætter nye teknologiske standarder til gavn for kunderne.

 

Læs hele magasinet her

 

Vil du vide mere?