STOR ONLINE AUKTION - 4. TIL 6. NOVEMBER 2019 - Gå til auktion

Vi løser dine interne transport udfordringer

Læs mereKontakt os

Tag N.C. Nielsen med på råd, når du skal løse dine interne transportudfordringer. Vi er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Positionen er opnået gennem mange års målrettet arbejde med høj produktkvalitet, service og forretningsforståelse i en række brancher.

N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der matcher alle udfordringer inden for intern transport. Vi udvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uanset om det gælder små palleløftervogne til intern logistik, terminaltraktorer til havne eller de helt store heavy duty-maskiner.

Vi importerer og forhandler de verdenskendte brands Linde, Terberg, Konecranes, Combilift og Baumann - og samarbejder med TII-Group omkring Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere. Vi forhandler Allison transmissioner, TAB industribatterier og vores egenudviklede Lithium-ION batterier.  Samtidig tilbyder vi de specialbyggede førerløse truck fra AGV Scandinavia.

Dagligt har vi over 100 servicemontører på vejene. De bakkes op af en landsdækkende serviceorganisation – og suppleres af branchens største reservedelslager. Desuden tilbyder N.C. Nielsen Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner og udstyr – på nettet eller i vores moderne showroom i Balling.

Brancher

- Vi har trimmet ordrebehandlingen, skabt et godt flow og glæder os over mulighederne med den nye Linde K011 smalgangstruck.
Tommy Søndergård, Indehaver / Billigarbejdstøj.dk
Læs mere
 • NC Nielsen AGVFørerløse truck viser vejen til fremtiden.

  Netop nu vælger flere og flere virksomheder at satse på fremtidens førerløse truckteknologi. N.C. Nielsen AGV er nemt at implementere i stort set alle former for virksomheder.

  Læs mere om alle fordelene ved N.C. Nielsen AGV
  NC Nielsen AGV
 • Ræk ud efter råstyrkenReachstackere fra N.C. Nielsen

  Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden.

  Læs mere om vores verden af reachstackere
  Ræk ud efter råstyrken
 • Lithium-IonKlar til et miljøvenligt valg?

  Hos N.C. Nielsen fremstiller vi vores egne Lithium-Ion batterier - Vi kan derfor levere en miljørigtig energikilde til alle typer maskiner.

  Læs mere om mulighederne med Lithium-Ion
  Lithium-Ion

Brands

 • Kundehistorierfra den virkelige verden

  Vi er så glade for at kunne gøre en forskel hos vores kunder og fortæller gerne sammen med kunderne om hvordan vi sammen har effektiveret, sparret og udviddet.

  Læs vores kundehistorier
  Kundehistorier
 • Truck i verdensklasseLinde sætter standarden!

  For dig der sætter pris på kvalitet og tænker på driftsikkerhed, brændstoføkonomi, effektivitet, miljø og ergonomi.

  Se alle vores Linde modeller
  Truck i verdensklasse

Profil af N.C. Nielsen

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev
På nc-nielsen.dk bruger vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.AccepterLæs mere om vores brug af cookies