Skip to main content
Luk

Din full-line samarbejdspartner indenfor maskiner og udstyr til intern transport, logistik og heavy handling

Læs mere

Hos N.C. Nielsen sætter vi kunden i centrum
og rådgiver ud fra deres behov, ønsker og forventninger til fremtiden.

Det centrale spørgsmål vil altid være: Hvordan skaber vi værdi for dig og din virksomhed?

Det findes der rigtigt mange svar på og derfor har N.C. Nielsen først og fremmest fokus på kompetent rådgivning, der i sidste ende fører til den optimale og værdiskabende logistikløsning.

N.C. Nielsen er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Denne position er nået gennem mere end 50 års målrettet arbejde med intern logistik, høj produktkvalitet og service. Vores tilgang er altid at mindske kompleksiteten og rette søgelyset mod nytteværdien og det konkrete udbytte ved at vælge en logistikløsning fra N.C. Nielsen.

Med ét af landets bredeste og mest komplette produktprogrammer, forhandler vi de verdenskendte brands fra Linde, Terberg, Konecranes, Seacom, Allison transmissioner m.fl. - og samarbejder med TII-Group omkring Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere.

Vi har gennem årene opbygget en enorm erfaring med energiløsninger hos vidt forskellige kunder verden over og i afdelingen NCN Energy Solutions udvikler vi innovative energiløsninger til alle typer køretøjer og til alle tænkelige formål. Vi har en række specialister, der rådgiver om individuelt tilpassede løsninger og vi designer, konstruerer og leverer avancerede industribatterier fra egen produktion.

Dagligt har vi over 130 servicemontører på vejene i Danmark, Norge  og Sverige. De bakkes op af landsdækkende serviceorganisationer i alle 3 lande – og suppleres af branchens største reservedelslager. Desuden tilbyder N.C. Nielsen Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner  og udstyr – på nettet eller i vores showroom i Balling.

Det omfattende produktprogram og vores serviceteam gør det muligt at sammensætte en individuelt tilpasset og fremtidssikret løsning, der rammer dine forretningsmæssige målsætninger og bidrager til din konkurrenceevne.

Læs mindre

.
.
.
.

Bliv opdateret om N.C. Nielsen