Luk

Udvalgte brugte maskiner

Ikke alle virksomheder har behov for en fabriksny gaffeltruck, ordreplukker, pallelæfter, terminaltraktor eller reachstacker. Hos N.C. Nielsen har vi et stort udvalg af brugte truck, brugte stablere, brugte terminaltraktorer, brugte reachstackere og generelt et stort udvalg af brugte maskiner til diverse løfteopgaver. Først og fremmest gælder det om at se på omfanget af opgaven. Ofte vil en brugt maskine være det ideelle valg, fordi det sikrer det rigtige værktøj til en fornuftig pris.

Muligheder er store hos os. N.C. Nielsen råder over Skandinaviens største brugttruckcenter på 8000 kvadratmeter og har altid mere end 800 brugte truck på online salgslisten. Derudover har vi også et stort udvalg af brugte heavy duty maskiner, der præsenteres i et særskilt showroom. Det korte af det lange er, at virksomheden altid kan finde en brugt maskine, som matcher behovet uanset størrelse, model eller fabrikat.

Se vores store udvalg af brugte maskiner her på siden, ved at indtaste informationer i ovenstående felter. Du kan bl.a. finde brugt gaffeltruck, brugt palleløfter, brugt plukketruck eller brugt el stabler. Du kan også finde nogle brugte dieseltruck, brugte gastruck eller måske en mere miljøvenlig brugt el-truck. 

Linde Approved og NCN Approved - Gennemrenoverede Linde truck, der er så gode som nye indvendigt som udvendigt. Læs mere om Linde Approved og NCN Approved

Terberg Approved - Gennemrenoverede Terberg terminaltraktorer, der er så gode som nye indvendigt som udvendigt. Læs mere om Terberg Approved

Har du brug for hjælp og ser det ikke ud til vi har præcis du søger, så kontakt os endelig på tlf. 99 83 83 83 eller send en mail på info@nc-nielsen.dk.

Linde Approved - gennemrenoverede Linde truck

Lej en truck – på attraktive vilkår

Gør det nemt at leje en gaffeltruck, stabler eller palleløfter. Hos N.C. Nielsen kan du leje en maskine for en dag, en uge, en måned eller lige præcis den periode, der passer bedst til dig. Vi tilbyder fleksibel udlejning af flere tusinde maskiner – primært inden for Lindes omfattende produktprogram. Vi leverer fra dag til dag i hele landet, så du kommer hurtigt videre med din interne transport. Hvis du ønsker at købe maskinen efter lejeperioden, kan du få forkøbsret og en del af den betalte leje kan fraregnes prisen. Fordelene ved at leje hos N.C. Nielsen er oplagte:

    Udvid truckflåden ved sæsonudsving og spidsbelastninger
    Vælg mellem flere tusinde maskiner
    Få en fleksibel lejeperiode fra én dag til flere år ad gangen
    Få leveret din lejemaskine fra dag til dag i hele landet
    Forkøbsret, hvis du ønsker at købe maskinen efter lejeperioden
    Alle omkostninger er indregnet i lejeprisen, også forsikring

VIL DU VIDE MERE?

Dine valgte maskiner

Vi fandt desværre ingen maskiner der matcher din søgning

Prøv at ændre dine valg eller kontakt os gerne hvis du ikke finder det du søger. Du kan fange os på tlf. 99 83 83 83 eller info@nc-nielsen.dk